Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...

Dylan, Bob: Triplicate Ltd. (3xVinyl)

Dylan, Bob: Triplicate Ltd. (3xVinyl)
  • Lev. normalt indenfor 3 hverdage
  • Bedømmelse for Dylan, Bob: Triplicate Ltd. (3xVinyl)
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Pris ved køb af 1 stk.,469,95  DKK

Numbered Edition In Casemade Book

LP 1

1 I Guess I'll Have To Change My Plans
2 September of My Years
3 I Could Have Told You
4 Once Upon a Time
5 Stormy Weather
6 This Nearly Was Mine
7 That Old Feeling
8 It Gets Lonely Early
9 My One and Only Love
10 Trade Winds

LP 2

1 Braggin'
2 As Time Goes By
3 Imagination
4 How Deep is the Ocean
5 P.S. I Love You
6 The Best is Yet To Come
7 But Beautiful
8 Here's That Rainy Day
9 Where is the One
10 There's a Flaw In My Flue

LP 3

1 Day In, Day Out
2 I Couldn't Sleep a Wink Last Night
3 Sentimental Journey
4 Somewhere Along the Way
5 When the World Was Young
6 These Foolish Things
7 You Go To My Head
8 Stardust
9 It's Funny To Everyone But Me
10 Why Was I Born
Tema fra Bewise