Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...

Various Artists: This is Trojan Roots (2xCD)

    Send mail når varen kommer på lager igen
  • Lev. normalt indenfor 3-21 hverdage
  •  køb af 1 stk.,49,95  DKK


1. Two Sevens Clash by Culture
2. None Shall Escape the Judgement by Johnny Clarke
3. Stepping Out of Babylon by Marcia Griffiths
4. Here I Come by Dennis Brown
5. Dance in a Greenwich Farm by Cornell Campbell
6. Mafia by Lloyd Parks
7. His Majesty Is Coming by The In Crowd
8. Curly Locks by Junior Byles
9. Last War (Jah Jah Children Arise) by Zap Pow
10. Where Is That Love (Love and Harmony) by Hell and Fire
11. Guess Who's Coming to Dinner by Michael Rose
12. Bushweed Corntrash by Bunny Rugs & Ricky Storm
13. Lightning and Thunder by Bim Sherman
14. Fig Root by Reggae Georg
15. Slave Master by Gregory Isaacs
16. I Love Marijuana by Linval Thompson
17. Born Free by Michael Rose & Black Uhuru
18. Jah Bring I Joy by Bobby Melody
19. Humanity by The Royal Rasses & Prince Lincoln Thompson
20. Roots Train Number One by Junior Murvin
21. Forward Up by Brent Dowe
22. Wolf and Leopard by Dennis Brown
23. Set the Captives Free (Songs of Melody) by Gregory Isaacs
24. Back a Yard (Edit) by The In Crowd
25. Wipe Your Weeping Eyes by Justin Hinds & The Dominoes
26. Zion Gate by Culture
27. Peace and Love (In the Ghetto) by Johnny Clarke
28. Ghetto Stays in the Mind by Bob Andy
29. Tribal War by George Nooks
30. Sons of Slaves by Junior Delgado
31. Cool Rasta by The Heptones
32. Rockers Nuh Crackers by Glen Washington
33. Skylarking by Horace Andy
34. Sufferer's Child by Delroy Denton & The Silvertones
35. Up Park Camp by John Holt
36. Fire Fe the Vatican by Max Romeo
37. Heavy Manners by Prince Far I
38. Rastaman Camp (Run Come Rally) by Freddie McGregor
39. No Time to Lose by Earth and Stone
40. Man Hungry by Sugar Minott
Varenr.: 4050538378337