Thicke, Robin: Blurred Lines

Bedømmelse for Thicke, Robin: Blurred Lines
Bedømmelse: 4.5 ud af 5 baseret på 2 stemmer


Thicke, Robin: Blurred Lines

Aside from Pharrell Williams and T.I. (“Blurred Lines”), the album will also feature a guest appearance by Kendrick Lamar (“Give It 2 U”).

Singer/songwriter Robin Thicke was one of the few to define the new millennium’s blue-eyed soulmovement. As the son of vocalist Gloria Loring and Growing Pains’ Alan Thicke.

1. “Blurred Lines” feat. T.I. and Pharrell
2. “Take It Easy On Me”
3. “Ooo La La “
4. “Ain’t No Hat 4 That”
5. “Get In My Way”
6. “Give It 2 U” feat. Kendrick Lamar
7. “Feel Good”
8. “4 The Rest Of My Life”
9. “Top Of The World”
10 “The Good Life”
Pris ved 1stk. 139,00 DKK

Vælg valuta/Change currency
Send mail når varen kommer på lager igen
Lev. normalt indenfor 4-14 hverdage

Relaterede produkter
Kunder købte også
  • SMD Entertainment A/S
  • Kolshøjen 12 A
  • 8800 Viborg
  • Cvr. 33 38 29 79
  • Mail: kontakt@gaffashop.dk
  • Tlf. 31 70 86 24