Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...

Jay-Z: The Blueprint 3 (CD)

Jay-Z: The Blueprint 3 (CD)
  • Varen er UDSOLGT fra lageret.
    Send mail når varen kommer på lager igen
  • Lev. normalt indenfor 3-14 hverdage
  • Bedømmelse for Jay-Z: The Blueprint 3 (CD)
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Pris ved køb af 1 stk.,139,95  DKK

Eleventh studio album by the hugely successful American rapper. The album features collaborations with several artists, including Alicia Keys, Rihanna, Kanye West, Mr Hudson, Pharrell, Drake, and many more. Singles include: 'Empire State of Mind (Feat. Alicia Keys)', 'Run This Town (Feat. Rihanna and Kanye West)', 'Young Forever (Feat. Mr Hudson)' and 'On to the Next One (Feat. Swizz Beatz)'.


1. What We Talkin' About [Jay-Z + Luke Steele [Of Empire Of The Sun]]
2. Thank You
3. D.O.A. [Death of Auto-Tune]
4. Run This Town [Jay-Z + Rihanna + Kanye West]
5. Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys]
6. Real As It Gets [Jay-Z + Young Jeezy]
7. On To The Next One [Jay-Z + Swizz Beatz]
8. Off That [Jay-Z + Drake]
9. A Star Is Born [Jay-Z + J. Cole]
10. Venus Vs. Mars
11. Already Home [Jay-Z + Kid Cudi]
12. Hate [Jay-Z + Kanye West]
13. Reminder
14. So Ambitious [Jay-Z + Pharrell]
15. Young Forever [Jay-Z + Mr Hudson]
Andre kunder købte også