Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...

Fall Out Boy: * * * * - Live In Phoenix

Fall Out Boy: * * * * - Live In Phoenix
  • Varen er UDSOLGT fra lageret.
    Send mail når varen kommer på lager igen
  • Lev. normalt indenfor 3-14 hverdage
  • Bedømmelse for Fall Out Boy: * * * * - Live In Phoenix
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Pris ved køb af 1 stk.,149,00  DKK

'**** - Live In Phoenix' showcases the champions of indie punk rock at the pinnacle of their 2007 American Tour. Featuring thumping live performances of all their hits 'Sugar', 'We're Going Down', 'Dance, Dance, This Ain't A Scene It's An Arms Race', 'Thnks Fr Th Mmrs', 'I'm A Like a Lawyer (Me & You)', and 'The Take Over, The Breaks Over.'

Udkommer d. 14/4-08
1. Thriller
2. Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy
3. Sugar We're Goin' Down
4. Our Lawyer Made Us Change The Name Of This Song So We Wouldn't Get Sued
5. Hum Hallelujah
6. Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today
7. I'm Like A Lawyer With The Way I'm Always Trying To Get You Off (Me And You)
8. Little Less Sixteen Candles A Little More Touch Me
9. Beat It
10. Golden
11. This Ain't A Scene It's An Arms Race
12. Thnks Fr Th Mmrs
13. Take Over The Breaks Over
14. Dance Dance
15. Saturday

Udkommer d. 14/4-08
Andre kunder købte også