Domingo, Placido: My Christmas

Bedømmelse for Domingo, Placido: My Christmas
Produktet er endnu ikke bedømt


Domingo, Placido: My Christmas

1. Have Yourself a Merry Little Christmas (with Vincent Niclo)
2. Guardian Angels
3. Silent Night (with The Piano Guys)
4. What Child Is This (with Helene Fischer)
5. God Rest Ye Merry Gentlemen (with Voices of Los Angeles Opera's Domingo Colburn - Stein Young Artist Program)
6. Hark The Herald Angels Sing
7. Pie Jesu from Requiem (with Jackie Evancho)
8. Astro del cielo
9. Loving Christmas With You (with Hayley Westenra)
10. It Came upon the Midnight Clear
11. White Christmas (with Placido Domingo Jr.)
12. Ave verum corpus K 618
13. Feliz Navidad (with Banda el Recodo)
Pris ved 1stk. 99,00 DKK

Vælg valuta/Change currency
Lev. normalt indenfor 3 hverdage

Relaterede produkter
Kunder købte også
  • SMD Entertainment A/S
  • Klokkestøbervej 29
  • 8800 Viborg
  • Cvr. 33 38 29 79
  • Mail: kontakt@gaffashop.dk
  • Tlf. 31 70 86 24