Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...

Diverse Kunstnere: This Is Soul (CD)

    Send mail når varen kommer på lager igen
  • Lev. normalt indenfor 3-21 hverdage
  •  køb af 1 stk.,69,95  DKK


1. Mustang Sally by Wilson Picket
2. B-A-B-Y by Carla Thomas
3. Sweet Soul Music by Arthur Conley
4. When A Man Loves A Woman by Percy Sledge
5. I Got Everything I Need by Sam & Dave
6. What Is Soul? by Ben E. King
7. Fa-Fa-Fa-Fa-Fa (Sad Song) by Otis Redding
8. Knock On Wood by Eddie Floyd
9. Keep Looking by Solomon Burke
10. I Never Loved A Man (The Way I Love You) by Aretha Franklin
11. Warm And Tender Love by Percy Sledge
12. Land of 1000 Dances by Wilson Pickett
13. Hold On, I'm Comin' by Sam & Dave
14. Soul Finger (Remastered) by The Bar-Kays
15. Memphis Soul Stew by King Curtis
16. Hard To Handle by Otis Redding
17. Save Me by Aretha Franklin
18. Tighten Up Pt. 1 by Archie Bell and The Drells
19. Funky Broadway (Remastered Single Version) by Wilson Pickett
20. Tramp by Otis Redding & Carla Thomas
21. Get Out Of My Life by The Mad Lads
22. You're Losing Me by Barbara Lynn
23. Some Kind Of Wonderful by Soul Brothers Six
24. Soul Girl by Jeanne and the Darlings
25. Funky Street by Arthur Conley
26. Big Bird by Eddie Floyd
27. That's How It Feels by Soul Clan
28. Ain't That Loving You by Johnnie Taylor
29. (Sittin' On) The Dock Of The Bay by Otis Redding
Varenr.: 0603497859139