Kurv: 0,00 DKK
Find produkter her...

Beatles, The: Live At The Hollywood Bowl

Beatles, The: Live At The Hollywood Bowl
  • Varen er UDSOLGT fra lageret.
    Send mail når varen kommer på lager igen
  • Lev. normalt indenfor 3-14 hverdage
  • Bedømmelse for Beatles, The: Live At The Hollywood Bowl
    Produktet er endnu ikke bedømt
  • Pris ved køb af 1 stk.,139,95  DKK

The album will also comprise a 24-page booklet with an essay by noted music journalist David Fricke, with cover art featuring a sunny photo taken on August 22, 1964 by The Beatles’ then-US tour manager, Bob Bonis, as John, Paul, George and Ringo boarded a chartered flight from Seattle Tacoma Airport to Vancouver, BC for their first concert in Canada.


1. Twist and Shout
2. She's a Woman
3. Dizzy Miss Lizzy
4. Ticket to Ride
5. Can't Buy Me Love
6. Things We Said Today
7. Roll Over Beethoven
8. Boys
9. A Hard Day's Night
10. Help!
11. All My Loving
12. She Loves You
13. Long Tall Sally
14. You Can't Do That
15. I Want to Hold Your Hand
16. Everybody's Trying to Be My Baby
17. Baby's in Black
Andre kunder købte også