Adams, Bryan: Tracks Of My Years

Bedømmelse for Adams, Bryan: Tracks Of My Years
Produktet er endnu ikke bedømt


Adams, Bryan: Tracks Of My Years

Nyt album med coverversioner af evergreens og rockklassikere, fx. “Lay Lady Lay”,”Any Time At All”.


1. Any Time At All (The Beatles)
2. She Knows Me (Nyt nummer)
3. I Can't Stop Loving You (Don Gibson)
4. Kiss And Say Goodbye (The Manhattans)
5. Lay Lady Lay (Bob Dylan)
6. Rock And Roll Music (Chuck Berry)
7. Down On The Corner (CCR)
8. Never My Love (The Assocation)
9. Sunny (Bobby Hebb)
10. The Tracks Of My Tears (The Miracles/Linda Ronstadt)
11. God Only Knows (The Beach Boys)
Pris ved 1stk. 129,00 DKK

Vælg valuta/Change currency
Lev. normalt indenfor 3 hverdage

  • SMD Entertainment A/S
  • Kolshøjen 12 A
  • 8800 Viborg
  • Cvr. 33 38 29 79
  • Mail: kontakt@gaffashop.dk
  • Tlf. 31 70 86 24